Hvorfor skal du vælge et rundt spisebord?

Hvorfor skal du vælge et rundt spisebord?

Indlægget er sponseret

For at få mest muligt ud af dit spisebord så skal du starte med at vælge den størrelse og form, der bedst passer til spisepladsen i dit hjem. For mange er det traditionelle rektangulære design næsten et automatisk valg, hovedsagelig fordi så mange mennesker voksede op med den særlige form af et spisebord i deres barndomshjem, og det tilsyneladende passer ind i et kvadratisk eller rektangulært rum.

Der er dog en anden form, som du måske vil overveje, når du køber et nyt spisebord til din bolig. Et rundt spisebord giver mange fordele, der måske kan være det rigtige til dine behov. Vi giver dig derfor nogle fordele ved at vælge et rundt spisebord.

Bedre plads og flow

Fordi der ikke er hjørner ved et rundt bord, skaber det mere plads, så folk kan gå rundt og let komme til deres plads. Et rundt bord er meget velegnet til spisestuer i formel stil, men også velegnet til en mere åben grundplan, hvor spisepladsen er placeret i et stort fælles rum, som for eksempel et køk-kenalrum eller en stue.

Det forbedrede flow er meget vigtig, da du og dem, der sidder ved dit bord, ikke kun har brug for plads til at placere deres måltider, hjemmearbejde, spil eller materialer, men de skal også bruge plad-sen rundt om bordet til komfortabelt at flytte og finde det sted, hvor de vil sidde. Alt for ofte køber folk rektangulære spisebord til rektangulære værelser og finder ud af, at der ikke er plads nok til, at folk komfortabelt kan sætte sig ned på stolene. Et rundt spisebord undgår sådanne problemer ved at give en bedre brug af plads i et mindre område, så der er mindre stød eller trængsel, når man prøver at sætte sig ned.

Bedre personlig interaktion

Med et rundt spisebord så er der ikke så langt ind til midten af bordet, som der er ved et rektangulært spisebord. Derfor er det nemmere for alle, der sidder ved bordet at opnå en personlig interaktion. Her kan alle snakke med alle lige meget, hvor de sidder henne ved bordet – du slipper altså for at råbe ned i den anden ende af bordet for at få i den person, der sidder der. Et rundt spisebord er des-uden oplagt til en spilleaften, da alle nemt kan nå spillet inde på midten af bordet.

Et rundt spisebord er perfekt til mindre rum!

Runde borde kan synes mindre end rektangulære borde i samme størrelse, fordi der ikke er hjørner, der egentlig bare spilder pladsen. Det betyder, at det faktisk er lettere at få plads til et rundt bord i et mindre værelse sammenlignet med et standard rektangulært bord. Derudover, fordi alle er i en svag vinkel i forhold til dem ved siden af en, er der mindre af den overfyldte følelse, som du kan få, når du sidder skulder ved skulder med dem ved et rektangulært bord.

Så alt i alt er der mange fordele ved at vælge et rundt spisebord. Nu handler det bare om at gå på jagt efter det helt rigtige, der passer til lige præcis din smag!

Comments are closed.